Aldo (gereserveerd)

Aldo is één van de vijf pups welke met de moeder zijn gevonden op een bedrijfsterrein. De honden zijn gevoerd door de medewerkers van het bedrijf. De pups hebben hierdoor goede ervaringen opgedaan en gedragen zich in Roemenië ook vrij naar mensen. De pups zijn meegenomen en bij verschillende adressen ondergebracht. De moederhond bleef echter angstig. Zij mag op het terrein blijven waar zij ook in de toekomst gevoerd zal worden door de mensen die daar werken. Ze wordt uiteraard wel gesteriliseerd zodat ze niet nog meer ongewenste pups op de wereld kan zetten.

De broertjes Aldo en Cooper verblijven samen op hetzelfde opvangadres. Het is een vrolijk duo! Ze zijn geboren op 2 april 2022. De verwachting is dat ze uitgroeien tot middelmaatjes. Het vaccinatieprogramma is opgestart, vanaf augustus zouden ze kunnen reizen.

We zoeken voor Aldo een rustig thuis: geen kinderen onder de 12 jaar, weinig aanloop en een rustige woonomgeving. Zijn toekomstige baasje heeft genoeg tijd om Aldo te laten wennen aan zijn nieuwe leefomgeving en hem de gewoontes aan te leren van het leven in een familie; heeft affiniteit en kennis over een buitenlandse rescuehond; geeft niet op als het even tegenzit, de hond komt voor een heel leven en niet voor maar even!

Vul bij serieuze interesse in Aldo het adoptieformulier in, dan nemen wij contact met u op.