Albert

Albert is door Timea vlakbij een drukke weg gevonden, hij was erg mager en hongerig. Ze kon hem op dat moment niet meenemen, maar ze heeft hem wel gevoerd. De volgende dag is ze de pup gaan zoeken en ze heeft Albert op dezelfde plek gevonden. Onderstaand een foto hoe hij er op dat moment uitzag. Na alle goede zorgen is Albert nu in een goede conditie en hij ziet er werkelijk prachtig uit! Hoog tijd om een baasje voor Albert te zoeken.

Albert is een jonge reu, zijn geboortedatum is geschat op 20 juni 2022. Hij heeft een mooie middelmaat. Hij gaat uitstekend om met de andere honden in de opvang. Hij is erg mensgericht en met een voertje goed te trainen. Zijn verzorgster schrijft ons dat hij een ‘very good dog’ is. Inmiddels is Albert gecastreerd, volledig gevaccineerd en hij heeft alle bloedtesten gehad. Hij is helemaal klaar voor een mooie toekomst bij een leuke baas!

We zoeken voor Albert een adoptant:

  • met genoeg tijd om Albert te laten wennen aan zijn nieuwe leefomgeving en hem de gewoontes aan te leren van het leven in een familie;
  • met affiniteit en kennis over een buitenlandse rescuehond;
  • die de opvoeding van een jonge hond niet onderschat;
  • die niet opgeeft als het even tegenzit, de hond komt voor een heel leven en niet voor even!

Vul bij serieuze belangstelling in Albert het intakeformulier in, dan nemen wij contact met u op.