Vilmos

Vilmos leefde samen met zijn broertjes en zusjes op een boerderij onder vreselijke omstandigheden. Zo kleine, jonge pups en niemand die goed voor ze zorgde. Gelukkig heeft onze rescuer Matild ervan gehoord en de overlevende pups, Vilmos en zusje Lola, meegenomen. Lola zit nu in Matilds kleine shelter en dappere Vilmos werd vrij snel door een gezin in Roemenië geadopteerd.
Helaas was de vreugde maar van korte duur. Vilmos pikte eieren en at ze op. Wie kan zo’n smakelijk eitje nu weerstaan? Maar dit was duidelijk niet de bedoeling en hij werd teruggebracht.
Hij zit nu in de shelter samen met zijn zusje Lola, die een beschermend oog voor hem heeft.
Vilmos is een zachtaardig ventje. Hij kan prima met de andere honden overweg en zelfs met de katten gaat het goed. Hij is speels en ondernemend, zoals een jonge hond hoort te zijn.
Anders dan bij zusje Lola staan zijn oortjes allebei recht omhoog. Ook heeft hij iets meer wit in zijn vacht.
Het wordt in zijn nog jonge leventje tijd dat hij liefde ervaart en dat hij in een zachte mand bij een lieve baas belandt die hem lekker verwent.
We verwachten dat Vilmos een mooie middelmaat wordt.

Foto’s en Video’s





Vilmos zoekt een fijn thuis ❤️

  • Formaat: ca. 40cm / ca. 12kg (08-24) verwachte middelmaat
  • Geboren: Februari 2024
  • Geneutraliseerd: nog niet ivm leeftijd
  • Verblijfplaats: regio Sovata, Roemenië
  • Katten: ja
  • Paarden: onbekend
  • Temperament: sociaal, vriendelijk, terughoudend

We denken dat Vilmos zich kan ontwikkelen tot een fijne huishond met uw hulp! Hij doet het goed bij zijn opvangster in Roemenië. Dat neemt niet weg dat ook hij erg zal moeten wennen aan een nieuwe leefomgeving. Zijn nieuwe baasje is geduldig en zal hem hierbij goed begeleiden.

Heeft u serieuze interesse in Vilmos? Vul dan het intakeformulier in, hiermee verplicht u zich nog tot niets. Na ontvangst van het intakeformulier zullen wij zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Algemene Informatie

Leestips en online informatie

De Roemeense hond

🐶❤️ Volg ons op❤️🐶

Facebook https://www.facebook.com/helpeenhond

Instagram https://www.instagram.com/helpeenhond